Ερασιτεχνικό site φίλων του

ΗΡΑΚΛΗ

Δοκιμαστική περίοδος λειτουργίας

     

Τελευταία ενημέρωση 20/03/2008 23:36

Η Ρ Α Κ Λ Η Σ   Ξ Α Ν Α . . .

Να θυμάστε ΟΛΟΙ:

Το ποτάμι ΔΕΝ γυρίζει ΠΙΣΩ...

(δεν θα το αφήσουμε ΕΜΕΙΣ)

 

 

Επισκέψεις από 4/10/07  Hit Counter

 

 

 

ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΩ

 

 

ΔΙΚΟ ΜΑΣ

 

 

 

 

Και συ ΛΑΕ βασανισμένε, μην σταματάς να τραγουδάς ... (24/09/07 01:57)

Μόνο ο Λαός νικητής.

Οι εικόνες είναι από το www.herculistas.gr.

 

 

 

Για τον αγώνα θα τα πούμε σε άλλο κείμενο.

 

 

Volley : ο πρώτος τίτλος ... (24/09/07 01:57)

Ομάδες ανέτοιμες, κόσμος μουδιασμένος, πρώτη εμφάνιση προπονητή αλλά και πολλών παικτών ... Παρ' όλα αυτά έιναι ένας τίτλος και το θέλουμε. ΠΑΜΕ

 

 

 

Λίγες ώρες μείνανε ... (22/09/07 01:25)

(εισιτήρια όμως, δεν μείνανε...)

Πάμε για ένα τρελό πάρτι, πάμε να χαρούμε κερκίδα σε ένα γήπεδο γεμάτο κόσμο. Άντε Ηρακλάρα, βγάλε στο γήπεδο λίγη από την δική μας τρέλα στην κερκίδα.

Άντε να ξαναζήσουμε στιγμές σαν αυτήν ...

 

 

 

 

Νικήσαμε ... (22/09/07 01:25)

άντε του χρόνου και μείς ...

 

(από το πρωτοσέλιδο του Sportime, 21/9/07)

 

Μπράβο και στους πέντε που κατάφεραν να μαζέψουν κανένα βαθμό, γιατί έτσι όπως πήγαινε το πράγμα σε λίγα χρόνια θα βγάζουμε μπλουζάκια για να πανηγυρίσουμε την έξοδο μας στο ... InterToto.

Πιο πολύ μπράβο όμως στου "πουλέν" του site, τον κ. Λίνεν. Όταν μετά από ... χρόνια, φύγει ο Ivan, ένα τέτοιο προπονητή θέλουμε.

 

 

 

Νέος Υφυπουργός Αθλητισμού ... (22/09/07 01:25)

Ανέλαβε ο Γιάννης Ιωαννίδης στην θέση του Γιώργου Ορφανού. Σε ένα κρατικοδίαιτο (δυστυχώς) αθλητισμό ο Υφυπουργός έχει να "δώσει "πολλά. Ειδικότερα για την ομάδα μας, πολλά σημαντικά ζητήματα είναι ανοικτά, με πρώτο αυτό του γηπέδου στην Μίκρα και δεύτερο, την αλλαγή στα διοικητικά της ομάδας.

Εμείς του ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή συνεργασία με την ομάδα μας.

 

 

 

Είναι λίγα ... (14/09/07 02:05)

Μαγικά χαρτάκια πρέπει να λέγονται και όχι εισιτήρια. Είναι τέτοια η διάθεση μας για τον αγώνα στην Τούμπα που οι περισσότεροι θα μείνουμε απ΄ έξω. Τα 1.000 εισιτήρια δεν φτάνουν ούτε για ζήτω ... Γιατί κ. Ζαγοράκη; Πόσα είναι τέλος πάντων αυτά τα διαρκείας της Θύρας 7 που δεν μπορούν να μεταφερθούν σε μια άλλη Θύρα; Αλλά πως θα διατηρήσετε τον μύθο "δεν έχετε λαό";

Πάλι καλά που δεν μας δώσατε ... 300!

 

 

Άντε ξυθείτε ρε ... (12/09/07 14:00)

εκεί στην SuperLeague

 

(Η φωτό από το πρωτοσέλιδο της DerbySports 12/9/07)

 

 

Εγένετο Θαύμα ... (11/09/07 00:20)

Λέτε φίλοι Ηρακληδείς να γραφτεί αυτή η Δευτέρα στην ιστορία του Συλλόγου; Λέτε;

Αν πιστέψουμε πάντως τις ανακοινώσεις της ΓΓΑ τότε σίγουρα θα γραφτεί και μάλιστα με χρυσά γράμματα. Βέβαια δεν αμφιβάλλουμε για την αλήθεια της ανακοίνωσης, αλλά για το αν πράγματι είναι η τελευταία πράξη στο έργο "Το γεφύρι της Άρτας, στην Μίκρα". Ως τώρα, μετά από κάθε βήμα που έμοιαζε να είναι το τελευταίο, ανακαλύπταμε πως ΔΕΝ ήταν το τελευταίο, και χρειαζόταν ακόμη κάτι ... Ας ελπίζουμε πως δεν θα δούμε ξανά το ίδιο έργο. Ως τότε οφείλουμε να πούμε ένα "ευχαριστώ" στον Γ. Ορφανό, που έστω και στο παρά πέντε των εκλογών έκανε πράξη την δέσμευση του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΓΑ:

Με απόφαση που υπέγραψε ο Υφυπουργός Πολιτισμού, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού Γιώργος Ορφανός, παραχωρείται στο Ερασιτεχνικό Αθλητικό Σωματείο Γ.Σ. Ηρακλής Θεσσαλονίκης, η χρήση του ακινήτου, έκτασης 18.723,28 τετρ. μέτρων, που βρίσκεται στη θέση Μίκρα ? Νέα Κρήνη του Δήμου Καλαμαριάς, η οποία αποκτήθηκε από τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ).

Με την παραπάνω απόφαση, ολοκληρώθηκε και η τελευταία φάση της πρωτοβουλίας, που είχε αναλάβει το Υφυπουργείο Αθλητισμού, προκειμένου να βοηθήσει το Γ.Σ. Ηρακλής να αποκτήσει ιδιοκτησία, με τις τυπικές προϋποθέσεις, για να κατασκευάσει το δικό του γήπεδο.

Προηγήθηκαν οι παρακάτω φάσεις:

1. Το Δεκέμβριο του 2004, με το νόμο 3301 δόθηκε η δυνατότητα ανταλλαγής και τακτοποίησης των ιδιοκτησιών του Αθλητικού Κέντρου Μίκρας και του Γ.Σ. Ηρακλής.

2. Στις 7/10/2006 υπογράφηκε στη Θεσσαλονίκη το συμβόλαιο, με το οποίο αποκτήθηκε, με δαπάνες του Υφυπουργείου, η απαιτούμενη πρόσθετη έκταση του ΟΕΚ.

3. Στις 9/2/2007 εκδόθηκε η απόφαση με την οποία ολοκληρώθηκε η διαδικασία νομιμοποίησης, από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, των εγκαταστάσεων του Γ.Σ. Ηρακλής στη Μίκρα και αυτών του Αθλητικού Κέντρου Μίκρας. Και

4. Στις 9/5/2007 υπογράφηκε στη Θεσσαλονίκη το συμβόλαιο ανταλλαγής ιδιοκτησιών του Σωματείου και του Αθλητικού Κέντρου Μίκρας, ενώ έληξε η χρόνια εκκρεμότητα τακτοποίησης των δύο ιδιοκτησιών. Έτσι ο Γ.Σ. Ηρακλής, με την έκταση που παραχωρήθηκε από το Υφυπουργείο Αθλητισμού, απέκτησε πλέον την απαραίτητη ενιαία ιδιοκτησία, για την κατασκευή του γηπέδου του.

 

 

 

Να είσαι και ΕΣΥ εκεί ... (2/09/07 11:45)

Μετά από μια εβδομάδα γεμάτη θρήνο, θλίψη και φλόγες, είμαστε πάλι εδώ. Όπως και το πρωτάθλημα που τώρα αρχίζει. Άντε γερά οι παίκτες στο γήπεδο και εμείς στην κερκίδα. ΠΑΜΕ ...

 

Απόσπασμα από την ανακοίνωση της ΠΑΕ

...
Φίλε του ΗΡΑΚΛΗ, είσαι η δύναμη, που χρειάζεται η ομάδα αυτή τη στιγμή, προκειμένου να κάνει το πρώτο σταθερό βήμα εκκίνησης στο νέο Πρωτάθλημα και η παρουσία σου στο γήπεδο, από την πρεμιέρα, είναι άκρως απαραίτητη. Έχεις την ευκαιρία, αλλά και την δέσμευση αγάπης με την ομάδα να είσαι εκεί και να τη στηρίξεις, όπως μόνο εσύ ξέρεις και μπορείς. Δεν είναι ώρα απουσίας, αλλά ενεργούς και μαχητικής συμμετοχής για το σήμερα και το αύριο του ΗΡΑΚΛΗ μας, που πρέπει να είναι διαφορετικό από το χθες. Και θα είναι, αρκεί να είσαι και εσύ εκεί.
...

Όλοι μαζί το μπορούμε.

 

ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 31/8/07
 

 

 

Πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ, πάμε ΜΑΖΙ ... (25/08/07 10:20)

 

 

Το iraklisfc.gr θέλει να ευχαριστήσει την "παρέα" των Αντώνη, Μπάμπη, Νίκου, Νίκου, Δήμου και προσφάτως και του Φώτη και στο μέλλον ελπίζουμε και πολλών άλλων. Νιώθουμε πως είστε κάποιοι από μας. Αυτό μας δίνει μεγάλη χαρά.

Η επιτυχία σας θα είναι και δική μας επιτυχία, τα λάθη σας θα είναι και δικά μας λάθη.

Γυρίστε σελίδα, πάμε ΜΑΖΙ.

 

Προς τους φίλους Ηρακληδείς : αυτές οι μέρες, (από τον αγώνα μας την άνοιξη για σωτηρία μέχρι σήμερα για την αναγέννηση), είναι ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ για την ομάδα ΜΑΣ. Είναι η εποχή που στο καράβι μπήκανε καπεταναίοι κάποια ΔΙΚΑ μας παιδιά, πιο σωστά ΑΔΕΡΦΙΑ. Το ερώτημα που μπαίνει φίλε Ηρακληδέα είναι :

"Εσύ τι κάνεις αυτή την εποχή; Κριτική στον καπετάνιο ή θα τραβήξεις κουπί;"

Φίλοι Ηρακληδείς, σηκώστε τα μανίκια να τραβήξουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ κουπί. Η κριτική θα γίνει προς όλους (και για τους καπετάνιους, και για τους ναύτες) όταν το καράβι πάει στον κόλπο. Τώρα ... κουπί.

Διαρκείας ΟΛΟΙ. (έστω και φτηνό)

Στο γήπεδο ΟΛΟΙ.

Αυτή η ομάδα είναι η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

Αυτή η "παρέα" είναι η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΑ.

 

 

 

 

 

Αρχική

 

Γενική
Συνέλευση Γ.Σ.

 

Δείτε την τελική  βαθμολογία ποδοσφαίρου για την περίοδο 2006-2007 με τον μοναδικό τρόπο

 του iraklisfc.gr

 

Διαβάστε προηγούμενα κείμενα

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ VOLLEY 2007

 

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2007

ΙΟΥΛΙΟΣ 2007

ΙΟΥΝΙΟΣ 2007

ΜΑΪΟΣ 2007

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2007

ΜΑΡΤΙΟΣ 2007

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2007

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2007

Volley Final 8

 

Κακίες

 

Επικοινωνήστε ΕΥΚΟΛΑ και ΑΜΕΣΑ μαζί μας. Στείλτε μας

απόψεις & σχόλια

 

Email : iraklisfc@gmail.com

 

Επισκεφθείτε το

forum

του www.iraklisfc.gr

 

Γήπεδο στον Ηρακλή...

Ψηφίστε online