Ερασιτεχνικό site φίλων του

ΗΡΑΚΛΗ

Δοκιμαστική περίοδος λειτουργίας

     

Τελευταία ενημέρωση 20/03/2008 21:51

Η Ρ Α Κ Λ Η Σ   Ξ Α Ν Α . . .

Να θυμάστε ΟΛΟΙ:

Το ποτάμι ΔΕΝ γυρίζει ΠΙΣΩ...

(δεν θα το αφήσουμε ΕΜΕΙΣ)

 

Επισκέψεις από 1/12/07 : Hit Counter

 

29 Νοεμβρίου 1908,   29 Νοεμβρίου 2007 ...

99(επίσημα) χρόνια ΗΡΑΚΛΗΣ

και συνεχίζουμε ...

 

 

Άπαιχτα τα αλάνια που ήταν στην Ξάνθη ...  (25/11/07 23:40)

Εμείς στον ... καναπέ μας, μόνο "ΗΡΑΑΑΑΑΑ" ακούγαμε ... Μπράβο αλάνια ... Κανονικά εμείς του καναπέ, έπρεπε να σας δίνουμε τα λεφτά για τα εισιτήρια και τους καφέδες σας. Κάτι σαν χορηγοί σας, αφού εμείς δεν μπορούμε κάθε Κυριακή, μέσα έξω.

 

 

"Ξάνθη - Ηρακλής ... 1 (άσσος) από δω μέχρι την Ξάνθη" ...  (25/11/07 23:40)

Αφιερωμένο σε όσους μας ζάλισαν για χρωστούμενα και άλλες ... λαλακίες. Το απίθανο είναι ότι κάποιοι τους ακούν και βάζουν και τα λεφτά τους. Θα μας πει κανείς τι έγινε και έσπασε η ... κολόνα; Τι έγινε τελικά; Δεν είχαμε χρέη από πέρυσι, κ.κ. πολύξεροι;

 

 

Πήρε μπρος ...;  (25/11/07 23:40)

Βαθμούς και ουσία είχαμε στην Ξάνθη. Μακάρι να πήρε μπρος η ομάδα, γιατί το πρόγραμμα είναι ... δύσκολο.

 

 

Ήξερε ο Πανόπουλος ...  (25/11/07 23:40)

Έβαλε 40 το εισιτήριο, γιατί το έργο ήταν καλό!

 

 

Περαστικά σου Παναγιώτη ...  (23/11/07 21:20)

To ΤΑΠ ΗΡΑΚΛΗΣ εύχεται στον παλιό πρωταθλητή και νυν προπονητή του τμήματος πάλης κ. Παναγιώτη Κουτσοπάκη γρήγορη ανάρρωση και να επανέλθει σύντομα σιδερένιος δίπλα στους αθλητές του.

Το ίδιο και εμείς που τυχαίνει να γνωρίσαμε τον Παναγιώτη με άλλα μάτια ...

 

 

Πόσο κάνει ... ; (23/11/07 21:20)

Πέρυσι ήταν τζάμπα, φέτος έχει 40.

ΑΡΑ κοστίζει 20 ο αγώνας. Αχάριστοι ...

Μνήμες ξυπνά αυτός ο αγώνας ... Ευτυχώς (τελικά) ευχάριστες. Πριν λίγους μήνες πηδούσαμε ρέματα, περπατούσαμε σε χωράφια για να προλάβουμε τις πόρτες ... ανοιχτές. Μας είπαν "μην έρχεστε" και μείς γεμίσαμε την πόλη. Αξέχαστες στιγμές ...

Την Κυριακή βέβαια θα είναι αλλιώς ...

 

 

 

Τμήμα Basket : για που ... ; (23/11/07 21:20)

Τα κείμενα που γράψαμε για το τμήμα Basket ως τώρα είναι πολύ πολύ λίγα. Ο λόγος είναι απλός. Το τμήμα βρίσκεται στην Α2 και αυτομάτως αυτό περιορίζει την ροή ειδήσεων προς τον πολύ κόσμο. Εμείς σαν iraklisfc.gr είμαστε κομμάτι αυτού που λέμε "πολύς κόσμος". Δεν έχουμε "άκρες" στην επιτροπή του τμήματος, δεν έχουμε καμιά ιδιαίτερη πληροφόρηση και έτσι μένουμε με όσα φτάνουν σε μας (και δυστυχώς είναι ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ αυτά), μέσω των ΜΜΕ. Όμως, μετά τον αγώνα με το ICBS γράφτηκαν και ακούστηκαν πολλά. Δυστυχώς δεν ήταν για καλό. Παραίτηση προπονητή (δεν έγινε δεκτή), "επίσκεψη " στο Ιβανώφειο μερίδας οπαδών ("εμείς είμαστε Ηρακλής") και μάλιστα με καλυμμένα πρόσωπα (!). Απόηχος όλων αυτών το ερώτημα "που πάει το τμήμα;"

Στο εγκρίθηκε από τον Γ.Σ. η επιτροπή διοίκησης του ΤΑΚ που είναι η εξής :  Νίκος Παναγόπουλος (πρόεδρος), Φώτης Θέος, Νίκος Υψηλάντης, Νίκος Παπανικολάου, Γιώργος Πεταλωτίδης (αντιπρόεδροι), Μανώλης Γεωργάκας (γενικός γραμματέας), Μάκης Σαρλής (υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων), Στέφανος Σωτηρόπουλος, Θόδωρος Περλεγκίδης (Μέλη).

Εμείς ελπίζουμε αυτή η αναταραχή να δώσει μια ώθηση σε ΟΛΟΥΣ να κάνουν κάτι παραπάνω για αυτό το τμήμα. Και όταν λέμεΟΛΟΥΣ εννοούμε ΟΛΟΥΣ (παίκτες, προπονητές, διοίκηση, κόσμο, αλλά και εμάς εδώ στο site).

Όσοι δεν διάβασαν τα γεγονότα μπορούν να τα δουν εδώ : Metropolis Radio - Φίλαθλοι στην προπόνηση, μένει ο Κωνσταντινίδης

Στο μεταξύ όσοι ξέρουν κάτι παραπάνω ας το γράφουν στα γνωστά γαλάζια forum.

 

 

"Για το όνειρο που λέγεται ΗΡΑΚΛΗΣ ... " (16/11/07 20:43)

Συνένετυξη στο Libero έδωσε ο πρόεδρος και είπε πολλά και ενδιαφέροντα. Διαβάστε τα, όπως τα μεταφέρει το www.Liberofm.gr

Επίσης είναι διαθέσιμη και στους εξής συνδέσμους : Goalday.gr,  

 

Πάμε Ιβανώφειο ...  (15/11/07 23:15)

Αν μένετε μακριά, βάλτε τα video να γράφουν (την εκπομπή που σας προτείναμε) και εμείς Ιβανώφειο. Λεπτομέρειες ...

 

 

Δείτε ...  (15/11/07 11:20)

Το Σάββατο 17/11/08 στις 15:00 (σύμφωνα με το διαφημιστικό του καναλιού) στην ΕΤ3, μια εκπομπή με καλεσμένους την ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ που το 1976 κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας. Θα είναι όλοι εκεί. Παίκτες, παράγοντες κλπ. Μεταξύ αυτών Ο μεγάλος Βάσια, καθώς και ο "πρόεδρος των προέδρων" Ν. Ατματζίδης. Δείτε αυτήν την εκπομπή ... Θα μας φέρει στο νου παλιές μεγάλες στιγμές του ΗΡΑΚΛΗ και συνάμα θα θυμίσει ένα ποδόσφαιρο που δεν υπάρχει πια.

 

 

www.nilsson.gr ... (15/11/07 11:00)

 

 

 

 

Στηρίζουμε με καθαρές θέσεις ... (14/11/07 21:20)

Τις τελευταίες ημέρες,  ασκήθηκε από τους φίλους της ομάδας μας πολύ έντονη κριτική προς τον προπονητή μας. Με κάθε τρόπο, (ραδιόφωνο, forums, εφημερίδες) και με ιδιαίτερη ένταση, αμφισβητήθηκε περισσότερο από κάθε άλλη φορά η ικανότητα του προπονητή να δημιουργήσει μια ομάδα αντάξια των προσδοκιών μας. Έστω και με λίγες ημέρες καθυστέρηση, νιώθουμε χρέος μας να διατυπώσουμε και εμείς την θέση μας στο θέμα αυτό.

Η εικόνα της ομάδας στον αγώνα με την Λάρισα ήταν τραγική και απαράδεκτη. Ήταν μια εικόνα που μας γέμισε αμφιβολίες, ανησυχίες και απογοήτευση για το αγωνιστικό κομμάτι. Μετά από 8 αγωνιστικές όχι μόνο δεν βλέπουμε βελτίωση, αλλά αντίθετα η εικόνα γίνεται χειρότερη. Θεωρούμε πως για αυτήν την απαράδεκτη εικόνα το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχει ο προπονητής Ivan Jovanovic. Σίγουρα έχει ελαφρυντικά, όπως το ότι ανέλαβε μετά την προετοιμασία και κυρίως ότι δεν επέλεξε αυτός τους παίκτες. Όμως, ένας προπονητής που αναλαμβάνει μια ομάδα έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες, αναλαμβάνει πιστεύοντας πως έχει να προσφέρει κάτι στους παίκτες και κυρίως στην ομάδα. Μετά από 8 αγωνιστικές εμείς δεν βλέπουμε καμία βελτίωση. Πιστεύουμε λοιπόν πως ο κ. Jovanovic δεν μπορεί να προσφέρει στην ομάδα αυτά που προσδοκούμε και εμείς και ο ίδιος. Πιστεύουμε πως απλά δεν μπορεί. Καλύτερα θα ήταν μάλιστα να παραιτηθεί μετά την τελευταία εμφάνιση (με την Λάρισα). Καλέσαμε για το λόγο αυτό την Διοίκηση της ΠΑΕ να κάνει κάτι, γράφοντας το βράδυ της Κυριακής "Κύριοι της ΠΑΕ ... κάντε κάτι ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ."

Η διοίκηση της ΠΑΕ συνεδρίασε την Δευτέρα, αφού άκουσε όλο το θόρυβο που δημιουργήσαμε (οι φίλαθλοι) με τις τοποθετήσεις μας και πήρε τις αποφάσεις της. "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ" είπε. Βέβαια θέμα υπήρξε, το εξέτασε και αποφάσισε. Μετά από αυτήν την εξέλιξη πήραμε και μεις τις αποφάσεις μας. Συζητήσαμε, και καταλήξαμε στο εξής :

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.

Το σκεπτικό μας είναι απλό :

Προτεραιότητα μας δεν είναι η αγωνιστική εικόνα και κατ' επέκταση ο προπονητής, αλλά το μέλλον μας. Ο ελάχιστος, φετινός, αγωνιστικός στόχος είναι η παραμονή μας στην κατηγορία και ασφαλώς αυτό υπάρχει τρόπος να επιτευχθεί και με αυτόν τον προπονητή. Μετά και την δέσμευση για ενίσχυση τον Δεκέμβριο μπορεί το αγωνιστικό να πάει καλύτερα. Τα σημαντικά βήματα πρέπει να γίνουν στα θέματα της ιδιοκτησίας, των χρεών και της οργάνωσης για το αύριο. Οι δικοί μας άνθρωποι που ανέλαβαν να "τρέξουν" αυτά τα θέματα εργάζονται προς την κατεύθυνση που όλοι προσδοκούσαμε και χρόνια τώρα "ονειρευόμασταν".

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ στους ΗΡΑΚΛΗΔΕΙΣ.

Στον δρόμο αυτό μας χρειάζονται και τους χρειαζόμαστε. Εμείς αποφασίζουμε σήμερα να μην ασχοληθούμε ξανά με το θέμα "προπονητής", γιατί τελικά αυτό λειτουργεί αποπροσανατολιστικά και μόνο κακό μπορεί να κάνει στην πορεία μας (πιθανόν και στην αγωνιστική).

Στηρίζουμε την Διοίκηση στην επιλογή της αυτή λέγοντας και μεις πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. Θα ξαναμιλήσουμε για προπονητή τον Μάιο, ή όποτε η Διοίκηση ανοίξει το θέμα. Ως τότε ούτε κουβέντα γι' αυτό, τόσο εδώ, όσο και στο γήπεδο. (Μάλιστα θα βρούμε και έναν καλό λόγο να πούμε για τον Ivan). Αυτά ...

 

Μαζί ...

 

 

Κύριοι της ΠΑΕ ... (11/11/07 23:40)

 

κάντε κάτι ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

 

 

"Κλέψαμε" άλλον έναν βαθμό ... (11/11/07 23:40)

Μετά από τους τρεις βαθμούς που "κλέψαμε" από την ΑΕΚ, ήρθε η σειρά της ΑΕΛ να πετάξει δύο βαθμούς στο Καυτατζόγλειο. Μας αρέσει δεν μας αρέσει αυτή είναι η πραγματικότητα.

 

 

Σκούφο, γάντια, γαλάζιο κασκόλ και στο γήπεδο ... (10/11/07 20:40)

 

Πολλά έγιναν αυτήν την εβδομάδα που εμείς δεν μπορούσαμε να γράψουμε. Εξελίξεις στην ΠΑΕ, με τον Μυτιληναίο να φέρεται θετικός σε όσα ζητά η σημερινή διοίκηση, εξελίξεις στην ΚΑΕ με την φυγή του Τράϊνα και άλλα πολλά. Δεν είναι η στιγμή να γράψουμε γι' αυτά τώρα. Σήμερα το μόνο που μπορούμε να γράψουμε είναι ΠΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟ.

Δεν χρειαζόταν το κάλεσμα του Αντώνη Ρέμου για να τα γράψουμε αυτά. Για μας, η παρουσία μας στο αυριανό παιχνίδι είναι μονόδρομος. Μετά την νίκη μέσα στην ΑΕΚ, πρέπει να είμαστε εκεί, να στηρίξουμε και να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο αυτήν την ομάδα να πάει λίγο ψηλότερα. Ο αυριανός αγώνας είναι σημαντικότερος (και δυσκολότερος) από αυτόν με την ΑΕΚ.

 

Με την ευκαιρία αντιγράφουμε ένα απόσπασμα από το κάλεσμα του Αντώνη Ρέμου όπως το γράφει το goalday.gr :

H χαρά από αυτήν τη νίκη θα πρέπει να λειτουργήσει αντισταθμιστικά στις δυσκολίες που θα προκύψουν. O δρόμος της εξυγίανσης και της αλήθειας είναι γεμάτος αγκάθια και εμείς είμαστε αποφασισμένοι να τον διαβούμε. O κόσμος θα πρέπει να είναι κοντά στον Hρακλή στα δύσκολα. H ομάδα δεν μπορεί να προχωρήσει με γκρίνια και κραυγές, αλλά με στήριξη και αγάπη, όπως έκαναν οι φίλοι της ομάδας στο OAKA. ... O δρόμος μας είναι μακρύς και δύσκολος και η στήριξη του κόσμου θα πρέπει να είναι σαφής. Σε περίπτωση που επικρατήσει η αμφισβήτηση, τότε δεν θα έχουμε κανέναν λόγο να είμαστε εδώ.

 

Μεγάλη νίκη ... (4/11/07 22:00)

 

 

 

Θα πληρώνουμε όσο αντέχουμε ... (3/11/07 10:42)

και μετά φίλοι ;

 

 

ΠΑΟ 2 + Διαιτητές 1 vs ΗΡΑΚΛΗΣ LIU-J0 1 ... (3/11/07 10:20)

Μάλιστα κύριοι ... Η στατιστική λέει "αήτητος" ο ΠΑΟ, στο +4 η διαφορά. Ποιός θα θυμάται μετά από λίγο καιρό τι έγινε και πως έγινε ...; Εμείς βέβαια θα θυμόμαστε και για να υπάρχουν και γραμμένα μεταφέραμε και από άλλα site όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν για να παραμείνουν στο χρόνο. Διαβάστε τα.

 

 

Ξυθείτε κ. Δεληκωστίδη ...

Με την καλή έννοια ..., αυτήν του Άντζα, ξέρετε ...

  

 

 

 

 

 

Αρχική

 

Βαθμολογία 07-08

τελική  βαθμολογία 06-07

 

με τον μοναδικό τρόπο

 του iraklisfc.gr

 

Προηγούμενα κείμενα

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ VOLLEY 2007

 

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2007

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2007

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2007

ΙΟΥΛΙΟΣ 2007

ΙΟΥΝΙΟΣ 2007

ΜΑΪΟΣ 2007

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2007

ΜΑΡΤΙΟΣ 2007

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2007

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2007

Volley Final 8

 

Κακίες

 

Γενική
Συνέλευση Γ.Σ.

 

Επικοινωνήστε ΕΥΚΟΛΑ και ΑΜΕΣΑ μαζί μας. Στείλτε μας

απόψεις & σχόλια

 

Email : iraklisfc@gmail.com