Ερασιτεχνικό site φίλων του

ΗΡΑΚΛΗ

Δοκιμαστική περίοδος λειτουργίας

     

Τελευταία ενημέρωση 20/03/2008 23:33

Η Ρ Α Κ Λ Η Σ   Ξ Α Ν Α . . .

Να θυμάστε ΟΛΟΙ:

Το ποτάμι ΔΕΝ γυρίζει ΠΙΣΩ...

(δεν θα το αφήσουμε ΕΜΕΙΣ)

 

 

Άποψη ... (23/07/07 00:30)

Τεχνικά προβλήματα και έλλειψη χρόνου μας κράτησαν και πάλι μακριά από τα πλήκτρα. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν έχουμε άποψη για όσα συμβαίνουν στην ομάδα. Μάλιστα θα τοποθετηθούμε σε ΌΛΑ όσα έγινα ως τώρα, έστω και καθυστερημένα. Σήμερα θα αρκεστούμε μόνο να γράψουμε τα εξής :

  • Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις την κίνηση αυτών των Ηρακληδέων που μαζί με τον Αντώνη Ρέμο μπήκαν μπροστά.

  • Να θυμάστε ΟΛΟΙ : Το ποτάμι ΔΕΝ γυρίζει ΠΙΣΩ... (δεν θα το αφήσουμε ΕΜΕΙΣ)

Σύντομα θα τα γράψουμε και αναλυτικότερα. Μέχρι τότε :

 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, για τον ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΗΡΑΚΛΗ.

 

 

"Ομιλία - μαγκιά Ρέμου και αποθέωση από 4.000 κόσμο" (16/07/07 23:45)

Αυτός είναι ο τίτλος στο site sportdog.gr για την πρώτη της ομάδας.

 

(Οι φωτογραφίες είναι από το site SPORT.GR )

 

 

 

Εσύ είπες ... : (16/07/07 23:30)

Το κείμενο που ακολουθεί το έγραψε φίλος Ηρακληδέας από την Ρόδο σε κάποιο forum, και αναδημοσιεύτηκε  στο forum Bluefans.gr. Από εκεί το αναδημοσιεύουμε και εμείς.

 

Παλικάρια, χαιρετώ από την όμορφη Ρόδο...

Χίλια Χρόνια ΗΡΑΚΛΗΣ... Χθές εδώ στο νησί μου είχε συναυλία Η ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΑΣ!!! Ότι και να σας πω θα είναι λίγο... Σε κάποια στιγμή είπε: "Τώρα θα σας πω ένα τραγούδι που μιλάει για την αλήθεια... Και θέλω να ξέρετε ότι η αλήθεια είναι αυτή που με έκανε να ασχοληθώ με τα διοικητικά του Ηρακλή..." Εκείνη την στιγμή εμφανίστηκε ένα τεράστιο Η στην οθόνη (η οθόνη ήταν όσο και το μέγεθος ολόκληρης της σκηνής)... Ένα πλήθος τεσσάρων με πέντε χιλιάδων ατόμων τον χειροκροτούσε... Φανταστείτε την ανατριχίλα ενός Ηρακλειδέα, σαν εμένα που είμαι Ροδίτης και όταν λέω ότι είμαι Ηρακλής με κοιτάζουν με απορία, όταν ακούς τον άνθρωπο που σου έδωσε δικαίωμα στο όνειρο να τραγουδάει: "Μα δεν τελειώσαμε..."Ναι αδέλφια δεν τελειώσαμε όσο κι αν κάποιοι το ήθελαν πολύ... Και θέλω να ξέρετε όλοι σας εκεί πάνω ότι η καρδιά του Ηρακλή μας χτυπάει δυνατά και στην Ρόδο...Και δεν είμαι μόνος μου πιστέψτε με...

HΡΑΚΛΗΣ ΩΣ ΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ...

 

Αγνώστου Ροδίτη Ηρακληδέα.
 

 

"Αντώνη προχώρα, αλλάξε τα όλα" ... : (13/07/07 00:30)

 

 

Αντώνης Ρέμος : "Σας θέλω δίπλα μου ... "

Οι δηλώσεις του Αντώνη Ρέμου στο αεροδρόμιο : Θα δούμε πώς θα γίνει. Πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι και την Δευτέρα, όπου το απόγευμα θα κάνουμε ανοικτή συγκέντρωση στην Μίκρα και θα ανακοινώσουμε πώς θα χτίσουμε τον Ηρακλή. Κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα και βάζουμε μπροστά τα στήθη μας. Ήρθαμε για να αναλάβουμε, δεν είναι όμως ώρα για λόγια. Θα πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να είμαστε συσπειρωμένοι. Πάμε για ένα νέο ξεκίνημα και για να αλλάξουμε τη σελίδα του Ηρακλή"

 

 

ΗΡΑΚΛΗΣ ξανά ... : (12/07/07 17:20)

 

Μια νέα σελίδα ανοίγει, ελπίζουμε να είναι από τις πιο λαμπρές της ιστορίας μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, δίπλα στους ΗΡΑΚΛΗΔΕΙΣ που αναλαμβάνουν.

 

και ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιάζει τελευταίο σενάριο ... : (11/07/07 03:25)

Από το απόγευμα της Τρίτης (10/7/07) ακούστηκε πως ο Γ.Σ. ζήτησε τις μετοχές από τον κ. Σπανουδάκη μέχρι σήμερα (Τετάρτη 11/7) και πως ο τελευταίος πιέζεται έντονα να ενδώσει και να εγκαταλείψει την ΠΑΕ. Ελπίζουμε οι πιέσεις να είναι τέτοιες που θα φέρουν καρπούς. Ελπίζουμε μέσα στους πιέζοντες να είναι και θεσμικοί παράγοντες του ποδοσφαίρου (SuperLeague, πολιτεία, κλπ) μαζί με τον Γ.Σ. ΚΑΙ τον κόσμο βέβαια που πιέζει ολοένα και πιο πολύ. Ελπίζουμε λοιπόν αύριο το σενάριο αυτό να γραφεί και επίσημα και να ξημερώσει πραγματικά μια άλλη μέρα.

Το iraklisfc.gr είναι έτοιμο (και γεμάτο οργή) να γράψει την κατάρα της γριάς προς τους υπεύθυνους... (ακόμη δεν το έχει κάνει).

 

 

Στάχτη και μπούρμπερη ... (2) : (11/07/07 02:30)

Νωρίς το πρωί γράψαμε την πρώτη αντίδραση μας για την φωτιά στα γραφεία της ΠΑΕ. Θα θέλαμε να αναπτύξουμε κάπως καλύτερα την άποψη μας, αφού το πρωί βγήκε κάπως βιαστικά. 

α) Καταδικάζουμε την ενέργεια αυτή.

Με την φράση αυτή εννοούμε πως εμείς δεν θα συμμετείχαμε και δεν θα καλούσαμε κανέναν να συμμετέχει σε μια τέτοια ενέργεια. Τα άμεσα αποτελέσματα της φωτιάς είναι πως αύριο:

1) αυτοί (οι Ηρακληδείς) που θα αναλάβουν πρέπει να πληρώσουν λεφτά όσο τα συμβόλαια 2-3 παικτών για να φτιάξουν τα γραφεία

2) οι παίκτες δεν θα έχουν που να κάνουν προπόνηση

3) να μην υπάρχουν τα αρχεία της ΠΑΕ για να βρούμε που πήγαν τα λεφτά όλο αυτά τα χρόνια (ελπίζουμε να μην χάθηκε τελικά το αχρείο του λογιστηρίου)

4) (και κάτι θετικό) πιέστηκε ακόμη πιο πολύ ο κ. Σπανουδάκης και ίσως βγει σε καλό η ενέργεια αυτή.

Οφείλουμε ωστόσο να διευκρινίσουμε πως καταδικάζοντας αυτήν την πράξη, ΔΕΝ καταδικάζουμε στην συνείδηση μας αυτούς τους Ηρακληδείς που μέσα στην αγανάκτηση και την οργή τους για τον εμπαιγμό της ομάδας από μια χούφτα επικίνδυνων περαστικών έφτασαν στην πράξη αυτή. Νιώθουμε την ίδια αγανάκτηση και οργή. Για τους δικούς μας λόγους εμείς δεν θα κάναμε κάτι τέτοιο, σίγουρα όμως νιώθουμε την ίδια μεγάλη οργή μέσα μας όπως και όσοι βρέθηκαν εκεί χτές. Και αν για την χθεσινή φωτιά γράφτηκαν πολλά και θα γραφτούν ακόμη περισσότερα, είναι καιρός όλοι (πέρα από μας) να δουν και την "φωτιά" που βάζει ένας επικίνδυνος περαστικός (Σπανουδάκης) σε μια ομάδα με την ιστορία και τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ. Μια "φωτιά" που είναι πολύ μεγαλύτερη και που κάποια αποτελέσματα της δεν μπορούν να διορθωθούν με ευρώ (όπως τα αποτελέσματα της χθεσινής).

 

Γράψαμε ακόμη :

β) Η φωτιά εκ του αποτελέσματος, δίνει αφορμή και άλλοθι στον Σπανουδάκη να τρενάρει τις εξελίξεις και να ακυρώσει κάθε προσπάθεια ελέγχου. (Χάθηκαν μήπως και τα οικονομικά στοιχεία;)

Η άποψη αυτή πηγάζει από την πεποίθηση μας πως ο κ. Σπανουδάκης περισσότερο και από τα χρήματα που ζητάει, ενδιαφέρεται για μια εξέλιξη που θα διασφαλίζει τον ίδιο από νομικές περιπέτειες. και δεν εννοούμε την πληρωμή των (δικών του ) χρεών ΑΛΛΑ και ΚΥΡΙΩΣ την πιθανή νομική εμπλοκή του, αν έβγαιναν στο φως τα έργα και ημέρες του διοικητικού του βίου. Πρώτο μέλημα του (κατά την γνώμη μας) είναι η νομική του διασφάλιση, με την ανοχή και την άφεση αμαρτιών από την πλευρά των επόμενων διοικήσεων. Έτσι στην προσπάθεια του να καλυφθεί ακόμη περισσότερο το κάψιμο των αρχείων της ΠΑΕ είναι μια εξέλιξη που τον βολεύει ... πάρα πολύυυυυ. Βέβαια ακούγεται πως αντίθετα με την δική μας εκτίμηση για τρενάρισμα των εξελίξεων, οι εξελίξεις επιταχύνονται (άρα οι φλόγες λειτούργησαν καταλυτικά!).

Αυτές οι σκέψεις μας έκαναν να μην είμαστε σίγουροι για την ταυτότητα των δραστών. Φαίνεται όμως κάποιοι είναι σίγουροι, πως οι δράστες είναι αγανακτισμένοι και οργισμένοι Ηρακληδείς και πως ανάμεσα τους δεν υπήρχαν "περίεργοι" τύποι. Το δεχόμαστε λοιπόν ...

 

 

κ. Ορφανέ δεν υπάρχει αύριο. Παρέμβαση τώρα ... : (10/07/07 10:10)

 

 

Στάχτη και μπούρμπερη ... : (10/07/07 10:00)

Στον κόσμο της ομάδας αποδίδεται η χθεσινή φωτιά από τα περισσότερα μέσα, ηλεκτρονικά και έντυπα. Εμείς δεν είμαστε καθόλου πεισμένοι από αυτό και οφείλουμε να πούμε τα εξής :

 

 

Παραιτήσεις ... : (10/07/07 10:00)

Παραιτήθηκε ο κ. Γιοβάνοβιτς. Εκείνος που ακόμη δεν βρήκε το λόγο να το κάνει είναι ο κ. Καραβασιλίδης. Γιατί άραγε;

 

Κ. Φανάρα εσείς τι περιμένετε; Νομίζουμε πως τώρα πια δεν υπάρχει ΚΑΝΕΙΣ λόγος να είστε εκεί...

 

 

Στα πλήκτρα ξανά ... : (10/07/07 9:30)

Ο Admin νόμιζε πως θα είχε τα μέσα για να γράφει κανένα σχόλιο εκεί που βρισκόταν μια εβδομάδα τώρα, αλλά ... μπαααα. Μετά από μια μικρή διακοπή λοιπόν, η ομάδα του iraklisfc.gr πληκτρολογεί ξανά...

 

 

Hit Counter

 

Αρχική

 

Γενική
Συνέλευση Γ.Σ.

 

Δείτε την τελική  βαθμολογία ποδοσφαίρου για την περίοδο 2006-2007 με τον μοναδικό τρόπο

 του iraklisfc.gr

 

Διαβάστε προηγούμενα κείμενα

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ VOLLEY 2007

 

ΙΟΥΝΙΟΣ 2007

ΜΑΪΟΣ 2007

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2007

ΜΑΡΤΙΟΣ 2007

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2007

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2007

Volley Final 8

 

Κακίες

 

Επικοινωνήστε ΕΥΚΟΛΑ και ΑΜΕΣΑ μαζί μας. Στείλτε μας

απόψεις & σχόλια

 

Email : iraklisfc@gmail.com

 

Επισκεφθείτε το

forum

του www.iraklisfc.gr

 

Γήπεδο στον Ηρακλή...

Ψηφίστε online