Ερασιτεχνικό site φίλων του

 ΗΡΑΚΛΗ

Δοκιμαστική περίοδος λειτουργίας

                                                                                     

Τελευταία ενημέρωση 20/03/2008 23:28

ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ... ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ.     ΦΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑΑΑΑ

 

Επιστολή στον κ. Μυτιληναίο ...(28/02/07 13:55)

 

Επιστολή με αποδέκτη αυτόν που θεωρούν ουσιαστικό υπεύθυνο, έστειλαν οι παράγοντες του ΗΡΑΚΛΗ που δραστηριοποιούνται για την διπλή σωτηρία της ομάδας. Στην επιστολή αναφέρονται τα εξής: (οι επισημάνσεις δικές μας)

Κύριε Μυτιληναίε, Ποτέ δεν είναι αργά.

Ποτέ δεν είναι αργά να αντιληφθείτε τις βαρύτατες ευθύνες σας και να ενεργήσετε άμεσα και αποτελεσματικά. Αν φυσικός αυτουργός της άθλιας και δύσκολα αντιστρέψιμης κατάστασης της ΠΑΕ Ηρακλής, είναι ο "εκλεκτός" σας Σπανουδάκης, γνωρίζετε καλύτερα από κάθε άλλον, ότι ηθικός αυτουργός είστε εσείς ο ίδιος. Ο λαός του Ηρακλή σας γνωρίζει ότι έχει πάψει προ πολλού να ασχολείται με τις μεγαλόστομες υποσχέσεις και εξαγγελίες σας, οι οποίες απεδείχθησαν "φούμαρα" και σας συνιστά να σταματήσετε εδώ και τώρα να υποδύεστε το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου, να αναλάβετε, έστω και την ύστατη στιγμή, αποτελεσματικές πρωτοβουλίες και με κάθε τρόπο και μέσο να δώσετε, όπως άλλωστε οφείλετε, λύση και διέξοδο στα αγωνιστικά και οικονομικά αδιέξοδα της ΠΑΕ Ηρακλής. Σας θυμίζουμε, για να μη το ξεχνάτε, ότι το 2000 παραλάβατε την ομάδα στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και την καταντήσατε προτελευταία, όπως ομοίως παραλάβετε την εταιρεία με υποχρεώσεις 1.000.000 ευρώ και την οδηγείτε με μαθηματική ακρίβεια σε αφανισμό, αφού οι υποχρεώσεις της μέσα σε έξι χρόνια έχουν δεκαπλασιαστεί, λόγω της "υποδειγματικής" διαχείρισης που έχετε ασκήσει τόσο εσείς όσο και ο "εκλεκτός" σας. Τυχόν αδράνειά σας, είστε αρκετά ευφυής για να υποπέσετε σε τέτοιο ολίσθημα, θα σηματοδοτούσε ευθέως προσβλητική και υβριστική συμπεριφορά σας τόσο για την ιστορία του Ηρακλή και του κόσμου του όσο και για την ιστορία αυτής της πόλης που είναι συνυφασμένη με την ιστορία του μεγάλου μας συλλόγου, γεγονός που γνωρίζουν ακόμη και οι ανιστόρητοι.

Να είστε βέβαιος ότι σε κρίσιμες καταστάσεις, όπως αυτές που βιώνουμε σήμερα, σύσσωμος ο κόσμος του Ηρακλή θα συσπειρωθεί και θα αντιδράσει δυναμικά, συμπαρασύροντας στη διάβα του όλους εκείνους, (μεγαλομετόχους - πολιτικούς - παράγοντες - κ.α.) που ασέλγησαν τα τελευταία χρόνια, επί του ιστορικότερου συλλόγου της Ελλάδας, με την τεράστια αθλητική και εθνική προσφορά.

Δεν θα επιτρέψουμε σε όλους σας να ξεχνάτε ότι είστε σήμερα αυτό που είστε, διότι το 1912 - 13 αθλητές του Ηρακλή έχυσαν το αίμα τους για την απελευθέρωση της μισής Ελλάδας, όπως το ίδιο συνέβη το 1941 - 44 την περίοδο της Εθνικής Αντίστασης και το 1974 στην τραγωδία της Κύπρου. Οφείλετε ακόμη να θυμάστε ότι αυτός ο μεγάλος σύλλογος σε ένα χρόνο γιορτάζει τα 100 χρόνια ιστορίας του.

Τόσο λοιπόν εσείς όσο και όλοι οι προαναφερόμενοι, απαντήστε άμεσα για τις προθέσεις σας, στον πρόεδρο του Γ.Σ. Ηρακλής, ώστε να ενημερωθεί έγκαιρα ο κόσμος του συλλόγου που συγκεντρώνεται να αποφασίσει για λήψη άμεσων και δραστικών μέτρων, την Τετάρτη 28/2/07 στο Ιβανόφειο.

Αναμένοντας άμεση απάντησή σας, διατελούμε με τιμή...",

1. Σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών Ηρακλή

2. Λέσχη φίλων Ηρακλή

3. Κίνηση μικρομετόχων ΠΑΕ Ηρακλής

4. Κίνηση μελών και φιλάθλων Ηρακλή

5. Κίνηση πρώην και νυν παραγόντων Ηρακλή

6. Σύνδεσμοι οργανωμένων οπαδών Ηρακλή

 

Κατάληψη στα γραφεία του Γ.Σ. ...(25/02/07 01:05)

 

Αυτή είναι η τρίτη ανακοίνωση ΜΕΣΑ από την κατάληψη ...

Τρίτη απόπειρα επικοινωνίας από το καράβι που βυθίζεται και ονομάζεται ΗΡΑΚΛΗΣ. Στη σημερινή γενική συνέλευση είχαμε την ικανοποίηση να παρευρεθεί ο πρόεδρος των βετεράνων του ΗΡΑΚΛΗ Κώστας Αϊδινίου.Αν και υπήρξε διάσταση απόψεων σε ορισμένα θέματα, δήλωσε ότι τάσσεται στο πλευρό μας. Παράλληλα τον ενημερώσαμε για τη φυλάκιση των 2 οπαδών του ΗΡΑΚΛΗ. Ένα ακόμη αποτέλεσμα της δυσαρέσκειας του κόσμου προς τη διοίκηση της παέ.

Θέλουμε να υπενθυμίσουμε και να καλέσουμε για άλλη μία φορά όλο το λαό του ΗΡΑΚΛΗ την Κυριακή 17:00 στο Κατσάνειο να συζητήσουμε και να παρακολουθήσουμε παρέα τον αγώνα παναθηναικού-ΗΡΑΚΛΗ σε γιγαντο-οθόνη.

ΥΓ1:Προς όλα τα ΜΜΕ τις ανακοινώσεις τις οποίες βγάζουμε καθημερινά ή θα τις δημοσιεύεται αυτούσιες ή καθόλου

ΥΓ2:Ξεκαθαρίζουμε για άλλη μία φορά ότι η σωτηρία της ομάδας ποδοσφαιρικού και η διοικητική εξυγίανση όλου του ΗΡΑΚΛΗ είναι της ίδιας βαρύτητας και αγωνιζόμαστε και για τα δύο

ΥΓ3:Καλό ταξίδι στον αδερφό μας που έφυγε άδικα

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΡΑΚΛΗΣ

 

 

Κατάληψη στα γραφεία του Γ.Σ. ...(24/02/07 00:55)

 

Συνεχίζετε η κατάληψη στα γραφεία του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ. Αυτή είναι η δεύτερη ανακοίνωση ΜΕΣΑ από την κατάληψη ...

 

"ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΠΟΥ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΗΡΑΚΛΗΣ

 

ΑΡΧΙΚΑ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΛΑΙΣΙΩΣΕΙ, ΚΑΙ ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ. ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΧΕΙ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΤΕΙ ΠΟΣΟΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ  ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΔΕΧΤΕΙ Η ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ , ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Γ.Σ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΕΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ Ε.Ε.Α., ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΟΡΚΩΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΣΤΗ ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ. ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΕΞΕΔΩΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΑΔΥΚΝΕΙΟΝΤΑΣ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΘΕΛΟΝΤΑΣ Μ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΡΑΞΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΩΝ ΕΥΘΗΝΩΝ ΤΟΥΣ.

ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 17:00 ΣΤΟ ΚΑΤΣΑΝΕΙΟ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΣΕ ΓΙΓΑΝΤΟΟΘΟΝΗ.

ΥΓ1: ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΛΗΞΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ

ΥΓ2: ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΩΝ 2 ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ.

ΥΓ3: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00.

 

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΡΑΚΛΗΣ"

 

Νωρίτερα, το Δ.Σ. του Γ.Σ. είχε εκδόσει ανακοίνωση την οποία θα δημοσιεύσουμε μόλις την έχουμε ολόκληρη. Παραθέτουμε στη συνέχεια ένα μέρος της όπως το παρουσιάζει το goalday.gr :

 

Η διοίκηση του ΓΣ, στο μεταξύ, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ουσιαστικά στρέφεται κατά της ΠΑΕ, με τίτλο Ωρα μηδέν, όπου αναφέρεται: Για τον λόγο αυτό σας καλούμε να δρομολογήσετε διαδικασίες για μία ενωτική προσπάθεια. Οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη κατατείνει στην απαξίωση της ομάδας μας αλλά και της εταιρείας, πράξη που επισύρει ευθύνες στο διοικητικό συμβούλιο. Δεν θα το ανεχτούμε, και εμείς ως θεματοφύλακας του ενιαίου Ηρακλή θα τις καταλογίσουμε.

 

(http://www.goalday.gr/article.asp?catid=5097&subid=2&pubid=446320)
 

 

Κατάληψη στα γραφεία του Γ.Σ. ...(22/02/07 23:15)

 

Κατάληψη στα γραφεία του Γ.Σ. έγινε σήμερα το απόγευμα από φίλους της ομάδας. Λεπτομέρειες δεν γνωρίζουμε, όμως είμαστε θετικοί σε κάθε κίνηση που έχει σκοπό να ταρακουνήσει τα πράγματα στον Σύλλογο μας. Και είναι αλήθεια πως και Γ.Σ. χρειάζεται ταρακούνημα (ίσως και κάτι παραπάνω...) Δυναμώστε με την συμμετοχή σας τις προσπάθειες αφύπνισης στο Σύλλογο. Δυναμώστε κάθε κίνηση που γίνεται αυτή την εποχή για να αλλάξουν τα πράγματα στην ΠΑΕ. Κάντε παρεμβάσεις όπου μπορείτε και μιλήστε για το πρόβλημα του Συλλόγου. Με την ευκαιρία να πούμε πως για μας, το πρόβλημα δεν είναι ο πιθανός υποβιβασμός, μόνο. Εξίσου σημαντικό πρόβλημα (αν όχι το σημαντικότερο) είναι το ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ. Γι' αυτό όμως θα επανέλθουμε...

 

Αυτή είναι η πρώτη ανακοίνωση ΜΕΣΑ από την κατάληψη ...

 

Πρώτη απόπειρα επικοινωνίας από το καράβι που βυθίζεται και ονομάζεται ΗΡΑΚΛΗΣ.

Σήμερα 22/02 μία ομάδα οπαδών του ΗΡΑΚΛΗ καταλάβαμε τα γραφεία του γυμναστικού συλλόγου της ομάδας. Σκοπός της ενέργειας αυτής είναι να γίνουν τα γραφεία του Γ.Σ. ένα κέντρο μέσω του οποίου θα προσπαθήσουμε να αντιπληροφορήσουμε και να συσπειρώσουμε τον κόσμο της ομάδας έτσι ώστε να μπορέσουμε να συνδιαμορφώσουμε και να συναποφασίσουμε κάποιες ενέργειες που θα γίνουν άμεσα και θα έχουν ως στόχο την κοινή δράση ενάντια στο υπάρχων ιδιοκτησιακό καθεστώς της παε ΗΡΑΚΛΗΣ.

Άλλος λόγος που επιλέξαμε να προβούμε σε αυτή την ενέργεια στο συγκεκριμένο χώρο είναι γιατί θέλουμε να αντικαταστήσουμε την απραγία-ύποπτη αδιαφορία όλο αυτό το διάστημα με κινήσεις που θα έχουν σαν μοναδικό γνώμονα το καλό του ΗΡΑΚΛΗ. Καλούμε λοιπόν όλο το λαό της ομάδας να πλαισιώσει αυτή την κατάληψη έτσι ώστε να έχει την όσο το δυνατό καλύτερη κατάληξη. Ενημερώνουμε ότι καθημερινά στις 20:00 στα γραφεία του Γ.Σ. θα λαμβάνει χώρα ανοικτή γενική συνέλευση μέσω της οποίας θα παίρνεται η οποιαδήποτε απόφαση. Σας καλούμε να παρευρεθείτε όλοι.

ΥΓ: ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ, ΠΟΤΕ; ΑΝ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΙ;

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΡΑΚΛΗΣ

 

 

ΚΙΝΗΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΗΡΑΚΛΗ ...

Νωρίτερα σήμερα είχε ανακοινωθεί μια κίνηση φιλάθλων για ενεργοποίηση περισσότερου κόσμου αυτή την δύσκολη στιγμή, εκδίδοντας ανακοίνωση για Συνέλευση στο Ιβανώφειο.

 

Ανακοίνωση : ΚΙΝΗΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΗΡΑΚΛΗ

ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΜΑΣ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ , ΣΥΝΑΙΣΘΑΝΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΤΙΓΜΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΔΕΙΝΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ, ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 28/02/2007 και ώρα 19.30 ΣΤΟ ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ ΓΙΑ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΑΜΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ .

ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ

ΚΙΝΗΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΗΡΑΚΛΗ

 

 

 

 

Διοίκηση αποτυχιών ...(22/02/07 08:50)

Διαβάστε το πολύ ενδιαφέρον άρθρο του Θ. Φελάνη στο goalday.gr

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=5097&subid=2&pubid=444963

 

 

ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ....

ΩΣΤΟΣΟ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 0-1

 

 

Έκλεισε το Papafi Club ...(18/02/07 23:50)

Με μια λιτή ανακοίνωση έδωσε τέλος στην μακρόχρονη ιστορία ο σύνδεσμος. Παραθέτουμε την ανακοίνωση που εξέδωσαν και θα επανέλθουμε με την άποψη μας.

Mετά από 31 χρόνια παρουσίας του "PAPAFI Club" στα δρώμενα του Hρακλή μας και μετά από βασανιστικές για εμάς σκέψεις, το τελευταίο διάστημα αποφασίσαμε την οριστική διακοπή της λειτουργίας του Συνδέσμου. O ιστορικός σύνδεσμος του Hρακλή εξέδωσε χθες ανακοίνωση, αναφορικά με τους λόγους που υποχρέωσαν τους υπευθύνους να βάλουν λουκέτο στη λειτουργία του.

Nιώθουμε υποχρεωμένοι απέναντι στο λαό του Hρακλή να αναφερθούμε στους βασικούς λόγους της απόφασης αυτής.

1. Πόλεμος του Συνδέσμου από την ΠAE μετά από τις περσινές αντιδράσεις μας (διαρκείας και εισιτήρια της Θ10, συκοφαντίες το καλοκαίρι κ.λπ.) και όλα αυτά μετά την επανεμφάνιση των Σπανουδάκη - Mαϊμούκα.

2. Kυνήγι συγκεκριμένων μελών (δικαστήρια, αγωγές, μηνύσεις, καλέσματα σε εισαγγελέα και ασφάλεια).

3. Aποχώρηση βασικών μελών για προσωπικούς λόγους (επαγγελματικούς, οικογενειακούς, φθορά χρόνου κ.λπ.), που κυριολεκτικά δώσανε το αίμα τους για το Σύνδεσμο και ταυτόχρονα για τον Hρακλή μας.

4. Eσωτερικά προβλήματα που δεν θέλουμε να τα γνωστοποιήσουμε. Oσοι ζήσανε σε αυτόν το χώρο τον τελευταίο καιρό τα καταλάβανε.

Eπανεμφάνιση ερπετών και τρωκτικών με βαρύ ποινικό μητρώο εντός και εκτός Hρακλή, που θέλοντας να εκμεταλλευτούν την κατάσταση του Συνδέσμου και γενικότερα του Hρακλή μας, το τελευταίο διάστημα βγήκαν από το βρώμικο περιβάλλον που ζούσαν, με αποτέλεσμα να μας προκαλέσουν μόνο αηδία και σιχαμάρα.

 

 

 

Κάλεσμα του iraklisfc.gr ... (17/02/07)

 

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Στηρίζουμε τους ΠΑΙΚΤΕΣ, στηρίζουμε την ΟΜΑΔΑ.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ.

 

Κάλεσμα του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ... (17/02/07 08:25)

 

Με ανακοίνωση του ο Γ.Σ. καλεί τον κόσμο κοντά στην ομάδα ποδοσφαίρου ...

"Το Δ.Σ. του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ μετέχοντας στην αγωνία όλων των φιλάθλων του συλλόγου μας για την πορεία της ποδοσφαιρικής ομάδας, καλεί όλο τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ να ενισχύσει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών για την απαραίτητη νίκη στον αγώνα της Κυριακής με τον Εργοτέλη, όπως και σε όλους τους εναπομείναντες αγώνες μέχρι την λήξη του Πρωταθλήματος, αφήνοντας αυτές τις κρίσιμες στιγμές στην άκρη τις δικαιολογημένες πικρίες και τον καταλογισμό ευθυνών για μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου".

 

Παπαζαφειρίου : "είναι ή τρελός ή ... " (15/02/07 01:30)

 

Ημέρα των ερωτευμένων σήμερα. Να, κάτι σαν αυτό των δύο αντιπροέδρων. Διαβάστε την απάντηση του "ερωτευμένου" αντιπροέδρου προς τον έτερο "ερωτευμένο" :

Δεν έχω υπόψη μου τις τοποθετήσεις Σαρηκεχαγιά, αφού βρίσκομαι στην Αθήνα. Tι να σχολιάσω όμως; Εδώ η ομάδα παίζει ένα σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή και παλεύει για την επιβίωσή της. Για να λέει κάποιος αυτά τα πράγματα, θα πρέπει ή τρελός να είναι ή να εξυπηρετεί κάποια σχέδια (από το goalday.gr).

Ελπίζω εσείς να μην είστε τόσο ερωτευμένοι...

 

Σαρηκεχαγιάς : "Να φύγει ο Παπαζαφειρίου ..." (13/02/07 19:30)

 

Μπορεί η διοίκηση να μην βγαίνει να μιλήσει αυτές τις κρίσιμες ώρες (καλά, ένα αστείο γράψαμε), αλλά κάποιοι άλλοι και πολλά λένε και κοφτερά... Μετά τον κ. Bubenko που τα έχωσε κανονικά στον Σπανουδάκη, το λόγο σήμερα πήρε ο κ. Σαρηκεχαγιάς για να τα χώσει στον κ. Παπαζαφειρίου. Εμείς δυσκολευόμαστε και να τα γράψουμε όσα ακούστηκαν στον απογευματινό αέρα της πόλης. Γι' αυτό αντιγράφουμε το κομμάτι από το www.metropolisradio.gr. Συγκεκριμένα, όλα αυτά ακούστηκαν σήμερα στην εκπομπή του κ. Πετρουλάκη. Για την ακρίβεια, ακούστηκαν πολύ χειρότερα, αλλά μάλλον και στο Metropolis δεν μπόρεσαν να τα

πληκτρολογήσουν ... Να τι γράφτηκε (http://www.metropolisradio.gr/more.php?id=5187_0_1_0_M.)

 
Βολές κατά του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ηρακλής Κώστα Παπαζαφειρίου εξαπέλυσε με δηλώσεις του στο Αθλητικό Μετρόπολις ο Γιάννης Σαρηκεχαγιάς. Πιο συγκεκριμένα χαρακτήρισε τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ σκουλήκι κατάντιας για να συνεχίσει: Ο Σπανουδάκης να μείνει και ο Παπαζαφειρίου να φύγει. Κάνει κακό στον Ηρακλή. Όλα τα κακά ξεκινούν από τον Παπαζαφειρίου. Είναι άσχετος, δεν τον θέλει κανένας Ηρακλειδέας. Είναι αντιπαθητικός άνθρωπος. Για το αύριο της ομάδας δήλωσε: Δεν υπάρχει φόβος, αλλά θα πρέπει να βοηθήσουμε όλοι, να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και η ομάδα θα προχωράει. Να έρθουν οι φίλαθλοι με φτηνό εισιτήριο. Εγώ είμαι κοντά στην ομάδα, δίπλα στον Σπανουδάκη. Αν κερδίζαμε τον Ατρόμητο θα βγαίναμε ΟΥΕΦΑ! Μας μπέρδεψε λίγο ο Μπουμπένκο. Επίσης ο κ. Σαρηκεχαγιάς αποκάλυψε ότι ποτέ δεν έκανε πρόταση για να πάρει την ΠΑΕ και ότι ο Μυτιληναίος δεν σκέφτεται άλλη ομάδα από τον Ηρακλή.

 

Φίλοι Ηρακλιδείς αυτή είναι η κατάντια του Συλλόγου. Η κατάντια δεν είναι η βαθμολογική μας θέση. Η κατάντια είναι που σήμερα διοικούν τον ΗΡΑΚΛΗ οι συγκεκριμένοι άνθρωποι. Πρόεδρος που δεν βγαίνει να πει καλησπέρα στον κόσμο, και ΚΥΡΙΩΣ ούτε στους παίκτες, αντιπρόεδρος που κάνει εκπομπή στο ραδιόφωνο και ένας άλλος αντιπρόεδρος που βγαίνει και λέει τον προηγούμενο αντιπρόεδρο "σκουλήκι της κατάντιας", "αντιπαθητικό", "άσχετο" κλπ, κλπ.

 

Σηκώστε τα μανίκια φίλοι, πάμε στο γήπεδο να βοηθήσουμε λίγο τους παίκτες και ο Θεός να βάλει το χέρι του.

 

 

Στην προπόνηση κάποιοι φίλοι της ομάδας ... (13/02/07 01:10)

 

Συγκεντρώθηκαν και πάλι σήμερα στο Ιβανώφειο φίλοι της ομάδας για να βρουν τρόπους δράσης. Πρόκειται για την πρωτοβουλία που είχε το bluefans.gr και αυτή ήταν η 2η συνάντηση. Η ανακοίνωση που ανέβηκε στο site είναι η εξής:

 

"Μετά και την σημερινή επιτυχημένη συνάντηση στο Ιβανώφειο, μεταξύ των μελών και μη του Bluefans, αποφασίστηκε να ενισχυθεί άμεσα το ηθικό των παικτών. Την ημέρα Τρίτη, στην ΜΊΚΡΑ 16.00, γιατί όλες οι άλλες προπονήσεις είναι πρωινές.
Εμείς θα πάμε , ας φροντίσουν και άλλοι να βρεθούμε και να αποδείξουμε στους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία, ότι θα είμαστε μαζί τους γιατί μόνο αυτοί μπορούν να φέρουν την αγωνιστική ανάκαμψη.
Εκ μέρους των φίλων που συγκεντρώθηκαν"

 

Μπράβο παιδιά. Νομίζουμε πως αυτές τις δύσκολες ώρες οι παίκτες θέλουν πραγματική στήριξη και όχι λόγια ή ακόμη χειρότερα κριτική. Ευθύνες έχουν όλοι (άλλος πολλές, άλλος λιγότερες).

Τώρα όμως πρέπει ο ένας να είναι ΔΙΠΛΑ στον άλλο.

Ας μαζευτούν όσοι περισσότεροι μπορούν.

 

Bubenko ξεφωνητό Νο 2 ... (12/02/07 22:20)

 

Καλά εσείς νομίζατε ότι θα γλυτώνατε ...Ο Bubenko λοιπόν ξαναμίλησε και είπε πολλά. Σε συνέντευξη που έδωσε πριν φύγει είπε τα εξής :

 

Κύπελλο Volley, η κλήρωση ... (12/02/07 16:15)

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ η κλήρωση των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Δ. Τόφαλος της Πάτρας, το διάστημα 28/2-3/3. Ο προπονητής του Γηραιού, Αλέκος Λεώνης δήλωσε σχετικά με την κλήρωση: Έχουμε πρώτα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος με Άρη και Παγκράτι τα οποία και θέλουμε να νικήσουμε. Αυτό μας ενδιαφέρει αρχικά. Θέλουμε να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και να ξεπεράσουμε τα προβλήματα τραυματισμών. Όσο για το κύπελλο, χρειάζεται πάντα προσοχή στα πρώτα παιχνίδια. Έχουμε πρόσφατο δείγμα με αντίπαλο την ΑΕΚ. ( http://www.iraklisvolley.gr/web-root/index_gr.php )
Η ομαδάρα μας είναι κάτοχος του τίτλου και θέλει να τον υπερασπιστεί. Ας μην ξεχνάμε πως ο κυπελλούχος παίρνει ένα από τα τρία εισιτήρια για το επόμενο Champions League.


Τα ζευγάρια των τεσσάρων προημιτελικών έχουν ως εξής:

1η ημέρα (28/2)
Ηρακλής ΑΕΚ (5.30μ.μ.)
Πανελλήνιος Παναθηναϊκός (8μ.μ.)

2η ημέρα (1/3)
ΠΑΟΚ Λαμία (5.30μ.μ.)
Ολυμπιακός ΕΑΠ (8μ.μ.)

Οι ώρες θα οριστικοποιηθούν κατόπιν συνεννόησης με την ΕΡΤ που κατέχει και τα τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης.

 

 

Η αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου είχε τα εξής : ... (12/02/07 02:30)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ : ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ  2 - 0

VOLLEY           : ΗΡΑΚΛΗΣ - Ε.Α. ΠΑΤΡΩΝ  3 - 0

BASKET           : ΗΡΑΚΛΗΣ - ΔΑΦΝΗ  49 - 69

Διαβάστε λεπτομέρειες και σχόλια για την αγωνιστική δράση εδώ.

 

 

Πρωταθλητής στη πάλη ο ΗΡΑΚΛΗΣ ... (11/02/07 09:10)

Ο... συνήθης ύποπτος κατέκτησε και φέτος το πρωτάθλημα ελευθέρας πάλης, που ολοκληρώθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του ΒΑΟ στις Συκιές. Ο Ηρακλής απλά επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και στέφθηκε πρωταθλητής για όγδοη συνεχή φορά με 63 βαθμούς, αφήνοντας τον δεύτερο με 22 βαθμούς και τον τρίτο με 18 βαθμούς.

Διαβάστε αναλυτικά τους νικητές εδώ. (από το www.bluefans.gr)
 

 

Νίκος Ατματζίδης : "... να σταθούμε άξια και παλικαρίσια δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα,..." ... (10/02/07 14:30)

Ο πρόεδρος των προέδρων όπως αποκαλείται, έστειλε χθες ανακοίνωση κάλεσμα προς τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ. 

"Όντας ένας από τους γηραιότερους παράγοντες στην ιστορία του συλλόγου μας και ζητώντας τη βοήθεια σας στην δύσκολη αυτή στιγμή, νιώθω την υποχρέωση να στείλω την επιστολή αυτή. Κατά την μακρόχρονη παρουσία μου στο σύλλογο μας, τον έχω δει να περνάει πολλές και δύσκολες κρίσεις, από τις οποίες όμως βγήκαμε αλώβητοι και αυτό χάρη στην ενότητα που μας διέκρινε και μας διακρίνει. Ζητώ λοιπόν από όλους τους αφοσιωμένους φιλάθλους του Ηρακλή να σταθούμε ενωμένοι και αγαπημένοι δίπλα σε αυτή την ομάδα που για πρώτη φορά ίσως αντιμετωπίζει πρόβλημα σε όλα τα τμήματα της ταυτόχρονα. Ας μην ζητάμε σήμερα ευθύνες από κανέναν. Θα έρθει η ώρα για την απόδοση ευθυνών. Σήμερα πρέπει να βλέπουμε το αύριο του συλλόγου μας και όχι το χθες. Και αυτό, σας διαβεβαιώνω, μόνο ενωμένοι μπορούμε να το επιτύχουμε. Θέλω να μη λείψει κανείς από κανένα αγώνα και καμία εκδήλωση όλων ανεξαιρέτως των τμημάτων του συλλόγου μας. Παλιοί και καινούργιοι φίλαθλοι, ακόμη και αυτοί που έχουν απογοητευτεί και έχουν εγκαταλείψει τις κερκίδες, θέλω να είστε όλοι εκεί, για να υποστηρίξουμε το σύλλογο μας και να δείξουμε σε όλους το μέγεθος και το μεγαλείο του Ηρακλή.

Απευθύνομαι σε όλους τους συνδέσμους, σε σας τους λαμπρούς και ίσως σημαντικότερους φιλάθλους της ομάδας μας, που είχατε πάντοτε άριστη συνεργασία με όλες τις διοικήσεις και που τώρα κρατάτε το μέλλον της ομάδας στα χέρια σας.

Η εκδήλωση για την κοπή πίττας στο Ασβεστοχώρι ήταν μια από τις πιο ζεστές και συγκινητικές στιγμές που έχω ζήσει στον σύλλογο αυτόν. Ας σταθεί λοιπόν λαμπρό παράδειγμα για όλους τους φιλάθλους, που γνωρίζω καλά ότι διψάνε για τέτοιες δυνατές στιγμές που μόνο η συσπείρωση μπορεί να μας προσφέρει.

Την επόμενη χρονιά ο σύλλογος μας θα γιορτάσει τα 100 του χρόνια. Θέλω από όλους μας λοιπόν να σταθούμε άξια και παλικαρίσια δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα, σε αυτή την δύσκολη στιγμή για να μπορέσουμε να γιορτάσουμε τα 100 και οι επόμενες γενιές τα 200 του χρόνια, μέχρι να ακουστεί επάξια το "1.000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ".

 

Η ανακοίνωση του Papafi Club ... (08/02/07 17:55)

Μετά την έκτακτη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συνδέσμου μας παρουσία των μελών μας και όχι μόνο, αποφασίστηκαν τα εξής:
Η ανάληψη καθηκόντων από εννιαμελές προσωρινό Δ.Σ μέχρι νεοτέρας το οποίο αποτελείται από τους: Ζουρλίδης Θεόδωρος, Λουλούδης Ιωάννης, Σεφερίδης Γεώργιος, Καπαδάκης Αλέξανδρος, Κοζωνάκης Μανώλης, Κάμπας Ανδρέας,Σ ωτηρούδης Σταύρος, Προδρομίδης Βασίλης, Γεωργόπουλος Γεώργιος.
Το PAPAFI CLUB πιστό στην τριαντάχρονη μαχητική ιστορία του δηλώνει παρών σε όλες τις ενέργειες οι οποίες θα αποφασιστούν μέσα από την ενότητα όλων των μελών των συνδέσμων του ΗΡΑΚΛΗ μας.
Μετά τιμής, ΠΑΠΑΦΗ ΚΛΑΜΠ

ΥΓ: Και τώρα ΠΑΠΑΦΗ ΚΛΑΜΠ....ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ

 

 

Οπαδοί της ομάδας μας συγκεντρώθηκαν και ...

 

ΨΗΦΙΣΜΑ

Σήμερα την 6η Φεβρουαρίου 2007, συγκεντρώθηκαν εκπρόσωποι του λαού του ΗΡΑΚΛΗ, με σκοπό την συζήτηση για την ανεύρεση λύσης στα ζέοντα θέματα του συλλόγου.
Ο λαός του ΗΡΑΚΛΗ, αποφάσισε να δράσει εναντίον κάθε κακόβουλου και ιδιοτελούς, ορμώμενος από την κατάσταση που παγιώθηκε στην διοίκηση της ΠΑΕ, που τείνει να καταντήσει νεκροφόρα για τον αγαπημένο μας σύλλογο και γι αυτό ζητά, την άμεση απομάκρυνση του κυρίως υπαιτίου κ. Μυτιληναίου, και των υφισταμένων του κ. Σπανουδάκη-Μαιμούκα, κ. Παπαζαφειρίου, κ Χρυσάφη.
Καλούμε την διοίκηση του Γυμναστικού συλλόγου ΗΡΑΚΛΗΣ να λάβει, άμεσα κάθε μέτρο , όπως ορίζει ο νόμος άλλωστε ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ.
Καλούμε τους εκπροσώπους της Ελληνικής Πολιτείας, να ελέγξουν επιτέλους την κατάσταση, που έχει διαμορφώσει το υπερατλαντικά υποκινούμενο παρακράτος της οικονομικής εξουσίας στον τόπο μας.
Εμείς ως έννομοι πολίτες αυτού του Κράτους, θα επιδιώξουμε την αποφυγή της ΦΥΣΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ του Συλλόγου μας, του ΑΚΡΟΓΩΝΙΑΙΟΥ ΛΙΘΟΥ στην Σύγχρονη Ελληνική Ιστορία αυτού του Τόπου ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΜΕΣΟ.
Καλούμε τους εθελόδουλους υπηρέτες αυτού του εκτρώματος, να πάψουν να το στηρίζουν φορώντας την κουκούλα ως άλλοι χαφιέδες της Κατοχικής Ελλάδος.
Ο λαός του ΗΡΑΚΛΗ, είναι αποφασισμένος να δώσει λύση σε αυτό το μέγιστο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ, όσο επώδυνο και χρονοβόρο και αν είναι .
Ο αγώνας του, θα είναι ο αγώνας του Πολίτη ενάντια στο Παρακράτος.
Ας αποφασίσει η Πολιτεία ποιόν στηρίζει και ποιόν όχι.
Τέλος θέλουμε να τονίσουμε, ότι στην παρούσα φάση, πρωταρχικό μέλημα κάθε φίλου του ΗΡΑΚΛΗ, είναι η στήριξη, σε φίλαθλα πλαίσια, της προσπάθειας για αγωνιστική επιβίωση των τμημάτων μας.


ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΗΡΑΚΛΗ
Οι διαδικτυακές κοινότητες, και οι απλοί φίλοι του
ΗΡΑΚΛΗ

 

 

Ανακοίνωση ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ...

 

Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ με ανακοίνωση της διαμαρτύρεται για την διαιτησία του αγώνα κόντρα στην Χαλκίδα.

 

 

Μας είπε, Μου είπαν, (δεν) Μας είπαν, ... (6/02/07 02:10)

 

Αντιπρόεδρος ΠΑΕ : "Μας είπε πως θέλει να αποχωρήσει ο κ. Bubenko." (!;!;!;)

Bubenko                : "Τα ΜΜΕ είναι εναντίον μου, μου είπαν"

Ηλίθιους δεν (;) μας είπαν ακόμη, (δημόσια τουλάχιστον).

 

Πάντως ο κ. Bubenko είχε αρκετά να πει, φεύγοντας από την Μίκρα. Διαβάστε τα λεγόμενα του σε δημοσιογράφους που τον περίμεναν εκεί.

 

 

Bubenko (game) over ... (5/02/07 19:05)

 

"H ΠΑΕ Ηρακλής ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον κ. Jozef Bubenko και του εύχεται ότι καλύτερο για τη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας."

Με αυτή την λιτή ανακοίνωση που ανέβασε στο site της, η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ έλυσε σήμερα την συνεργασία της με τον κ. J. Bubenko. Και πολύ καλά έκανε, λέμε εμείς. Αυτήν την περίοδο η ομάδα έχει τεράστια προβλήματα σε ΟΛΑ τα επίπεδα. Το σημαντικότερο, φαίνεται να είναι το αγωνιστικό, γιατί αλοίμονο αν συμβεί το μοιραίο... Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε βέβαια ποιες σκέψεις οδήγησαν σε αυτήν την ενέργεια. Πρόκειται μόνο για την αγωνιστική εικόνα, ή μήπως έχουν κατά νου και μια εκτόνωση των αντιδράσεων του κόσμου, σε μια λογική "είμαστε εδώ, αγωνιούμε και παίρνουμε αποφάσεις"; Γιατί εμείς πιστεύουμε πως είναι ανύπαρκτοι διοικητικά.

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι, χωρίς να είμαστε προπονητές, λέμε ξεκάθαρα πως ο κ. Bubenko δεν τα κατάφερε στον ΗΡΑΚΛΗ, και καλώς τον απομακρύνουν. Δεν μπορεί κ. Bubenko να παίζεις με τον Ατρόμητο και να παίζεις ταμπουρωμένος από το 6ο λεπτό για να κρατήσεις το 1-0. Δεν μπορεί να παίζει ο Ατρόμητος με 10 παίκτες για μισή ώρα και να σε κλείνει στα καρέ σου. Δεν γίνεται ο 30φεύγα Λουτσιάνο και ο διωγμένος Ιωάννου (να μην ξεχνιόμαστε) να με κερδίζουν με 10 παίκτες για μισή ώρα. Δεν μπορεί να με κάνουν να τους χειροκροτώ μέσα στο Καυτατζόγλειο. Ακόμα και αν κέρδιζες τον αγώνα, η εικόνα που είχε η ομάδα ήταν για κλάματα. Και να μην ξεχνάμε την εικόνα με την ΑΕΚ. Σ' εκείνο τον αγώνα όταν χρειάστηκε να παίξουμε μπάλα μετά το 0-1, η ΑΕΚ χάθηκε.  Γιατί λοιπόν δεν παίζεις τους αγώνες; Και άντε την ΑΕΚ την φοβήθηκες. Φοβήθηκες και τον Ατρόμητο του Κοκότοβιτς; Φτάνει πια.

Όσο για την συνέχεια, ο Γιοβάνοβιτς φέρεται να είναι ο (σχεδόν σίγουρος) αντικαταστάτης του. Η συνέχεια είναι δύσκολη και ελπίζουμε ο Γιοβάνοβιτς να βρει τρόπο να τονώσει τους παίκτες και να τα καταφέρουμε.

 

 

Εξελίξεις στον σύνδεσμο Papafi Club ...(4/02/07 23:35)

 

Ο προβληματισμός που υπήρχε στα μέλη του συνδέσμου σχετικά με τις επιλογές του και κυρίως για το μέλλον του, οδήγησε σε εξελίξεις, όπως ήταν αναμενόμενο. Το iraklisfc.gr ελπίζει και εύχεται οι συνδεσμίτες αυτού του ιστορικού συνδέσμου, γρήγορα να χαράξουν την νέα τους πορεία και να βγουν πιο δυνατοί από αυτήν την περιπέτεια. Την Τετάρτη 7/2 έχουν την γενική τους συνέλευση προκειμένου να πάρουν αποφάσεις και να εκλέξουν νέο Δ.Σ.

 

Ανακοίνωση PAPAFI CLUB (4/2/07):

Το Δ.Σ. του Papafi Club ανακοινώνει την παραίτηση του και εύχεται στα παιδιά που θα αναλάβουν τα ηνία του club σε μία απο τις πιό κρίσιμες στιγμές του ΗΡΑΚΛΗ μας,καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους.

Μετά τιμής,το μέχρι πρότινος Δ.Σ. του Papafi Club 

 

 

Αποφασίσαμε να μην γράψουμε πολλά απόψε, γιατί το κεφάλι μας βράζει...(4/02/07 02:30)

Ένα μαύρο Σάββατο περάσαμε σήμερα αδέρφια Ηρακλιδείς. Με διαστάσεις που δεν μπορούμε και να τις σκεφτούμε καλά καλά. Εμείς ήμασταν εκεί, (στο Καυτατζόγλειο), είδαμε πολλά, ακούσαμε πολλά και κυρίως πικραθήκαμε πολύ. Θα τα πούμε όμως από αύριο, γιατί απόψε μπορεί να πούμε βαριές κουβέντες. Βάλαμε μόνο το banner να τρέχει ...

 

Όσο για την ιστορία ...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ : ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟς 2-3

VOLLEY :          ΑΕΚ - ΗΡΑΚΛΗΣ 2-3

BASKET :          ΧΑΛΚΙΔΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ 75-74

και σαν να μην έφτανε αυτό είχαμε και σοβαρό τραυματισμό του Κατσαμπή. Μπαίνει χειρουργείο και περίπου 1,5 με 2 μήνες έξω.

 

 

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΗΡΑΚΛΗ... (29/01/07 01:30)

Μια προσπάθεια που είχε ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, φαίνεται να μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης. Κάθε προσπάθεια για συσπείρωση και συντονισμένη δράση είναι καλοδεχούμενη και χρήσιμη. Θα παρακολουθήσουμε την προσπάθεια και θα την προβάλλουμε όσο μπορούμε. Το site αυτό είναι στην διάθεση ΟΛΩΝ των Ηρακληδέων και πολύ περισσότερο όσων προσπαθούν οργανωμένα να δουλέψουν για την ομάδα μας. Στόχος μας είναι να δώσουμε χώρο έκφρασης και διατύπωσης απόψεων σε όλους τους οργανωμένους δημιουργώντας μέσα στο site μια σελίδα για κάθε σύνδεσμο. Οι σύνδεσμοι πρέπει να δυναμώσουν και όχι να συρρικνώνονται. (Περίεργα δημοσιεύματα γράφονται για το σύνδεσμο "Papafi Club". Ελπίζουμε οι εξελίξεις να είναι σε καλό.)

 

Hit Counter

 

Επιστροφή στην αρχική