Ερασιτεχνικό site φίλων του

ΗΡΑΚΛΗ

Δοκιμαστική περίοδος λειτουργίας

     

Τελευταία ενημέρωση 20/03/2008 23:37

Η Ρ Α Κ Λ Η Σ   Ξ Α Ν Α . . .

Να θυμάστε ΟΛΟΙ:

Το ποτάμι ΔΕΝ γυρίζει ΠΙΣΩ...

(δεν θα το αφήσουμε ΕΜΕΙΣ)

 

Επισκέψεις από 1/9/07  Hit Counter

 

 

Πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ, πάμε ΜΑΖΙ ... (25/08/07 10:20)

 

 

Το iraklisfc.gr θέλει να ευχαριστήσει την "παρέα" των Αντώνη, Μπάμπη, Νίκου, Νίκου, Δήμου και προσφάτως και του Φώτη και στο μέλλον ελπίζουμε και πολλών άλλων. Νιώθουμε πως είστε κάποιοι από μας. Αυτό μας δίνει μεγάλη χαρά.

Η επιτυχία σας θα είναι και δική μας επιτυχία, τα λάθη σας θα είναι και δικά μας λάθη.

Γυρίστε σελίδα, πάμε ΜΑΖΙ.

 

Προς τους φίλους Ηρακληδείς : αυτές οι μέρες, (από τον αγώνα μας την άνοιξη για σωτηρία μέχρι σήμερα για την αναγέννηση), είναι ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ για την ομάδα ΜΑΣ. Είναι η εποχή που στο καράβι μπήκανε καπεταναίοι κάποια ΔΙΚΑ μας παιδιά, πιο σωστά ΑΔΕΡΦΙΑ. Το ερώτημα που μπαίνει φίλε Ηρακληδέα είναι :

"Εσύ τι κάνεις αυτή την εποχή; Κριτική στον καπετάνιο ή θα τραβήξεις κουπί;"

Φίλοι Ηρακληδείς, σηκώστε τα μανίκια να τραβήξουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ κουπί. Η κριτική θα γίνει προς όλους (και για τους καπετάνιους, και για τους ναύτες) όταν το καράβι πάει στον κόλπο. Τώρα ... κουπί.

Διαρκείας ΟΛΟΙ. (έστω και φτηνό)

Στο γήπεδο ΟΛΟΙ.

Αυτή η ομάδα είναι η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

Αυτή η "παρέα" είναι η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΑ.

 

Το Iraklisfc.gr θα δει τον αυριανό αγώνα και μετά θα λείψει για λίγο... Θα επιστρέψει για τον αγώνα της Τούμπας, οπότε στα πλήκτρα θα είμαστε ξανά από Δευτέρα 3/9. Ως τότε να είστε όλοι καλά. Νίκες για την ομάδα.

 

 

Πολύ αισιοδοξία και λίγη γκρίνια ... (20/08/07 23:03)

Ο αγώνας του Σαββάτου μας γέμισε με αισιοδοξία για την φετινή χρονιά. Αν σκεφτεί κανείς πως τερματίσαμε την χρονιά, πως ξεκινήσαμε την προετοιμασία και το χρόνο που είχε στην διάθεση της η ομάδα για να ... δημιουργηθεί (σχεδόν από το μηδέν), ε τότε πράγματι έγιναν αρκετά και η ομάδα θα πάει καλά. Παίκτες με διάθεση, με ικανότητες και κυρίως βάθος στον πάγκο. Αυτά φάνηκαν το Σάββατο και από προχθές νιώθουμε πιο άνετα. (Αν ερχόταν και ένα φορ περιοχής θα ήμασταν ακόμη πιο καλά.) Και μέσα σ' όλα αυτά ολοκληρώθηκε και μια μεταγραφή που οι γνωρίζοντες την χαρακτήρισαν "σπουδαία", "ευρωπαϊκή" κλπ.

 

Nebojsa Marinkovic No 21 ...

Όπως σωστά λένε πολλοί φίλοι, "τα μισά να κάνει μας φτάνει ...". Μεγάλο αστέρι, νεαρός και πολλά υποσχόμενος (θα τα διαβάσατε άλλωστε).

 

και λίγη γκρίνια ...

Δεν έλειψαν βέβαια και οι γκρίνιες κυρίως κατά του κ. Μπέου. Το μόνο που έχουμε να ευχηθούμε, είναι αυτές οι γκρίνιες να μην επηρεάσουν την ομάδα (αγωνιστικά) και να μείνουν σε χαμηλό επίπεδο ανάμεσα μας (στον κόσμο).

 

Με τέτοιο κόσμο στην κερκίδα,

πως να μην είσαι αισιόδοξος ...

 

 

Απίστευτη δήλωση ... (17/08/07 19:33)

"Ευχαριστώ τον κ. Ρέμο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου, εύχομαι να κρατήσει για αρκετό διάστημα. " !!!

Μπορεί ο Ivan να εννοούσε π.χ. για ..χρόνια, αλλά έτσι που το διατύπωσε είναι για ... σποτάκι.

Διαβάστε τις πρώτες δηλώσεις του Ivan στο sportime.gr ...

 

 

Καλώς ήρθες (και πάλι) Ivan ... (17/08/07 18:45)

Ανακοινώθηκε ο νέος τεχνικός της ομάδας και δεν είναι άλλος από τον Ivan Jovanovic, που αναλαμβάνει για τρίτη φορά το τιμόνι του ΗΡΑΚΛΗ. Με χθεσινό μας κείμενο εκφράζαμε επιφυλάξεις για τον ερχομό του ξανά, κυρίως γιατί θεωρούμε πως η στιγμή δεν είναι η καλύτερη για τον ίδιο. Η ομάδα έχει ακόμα πολλά να περάσει, τα οποία μπορεί να επηρεάσουν και το αγωνιστικό κομμάτι. Δυστυχώς στις περιπτώσεις αυτές ο προπονητής την πληρώνει ... Απ' την άλλη πλευρά, για τον ΗΡΑΚΛΗ, μοιάζει να είναι καλύτερη λύση από όλους όσους ακουστήκαν, Σκάζνι, Ντουμιτρέσκου, Κοκότοβιτς, Μπουμπένκο.

Εμείς του ευχόμαστε ολόψυχα να τα καταφέρει σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Θα τον χειροκροτήσουμε το Σάββατο, και την επόμενη Κυριακή, και όσο χρειαστεί, μέχρι να δείξει το έργο του.

Ελπίζουμε να τον στηρίξουν και αυτοί που τον επέλεξαν.

(Στα sites διαβάζουμε πως άλλος ήταν η αρχική τους επιθυμία...)

 

 

Έστω και τώρα ... (17/08/07 18:15)

Τα παρακάτω κείμενα με τίτλο "Ο επόμενος ..."  και "Για γέλια και για κλάματα ..." γράφτηκαν όπως φαίνεται χτες, 16/8, 23:00. ΟΜΩΣ, ένα τεχνικό πρόβλημα δεν μας επέτρεψε να τα "ανεβάσουμε" στο site, πράγμα που καταφέραμε πριν από λίγο. ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ έχει ήδη ανακοινωθεί η πρόσληψη του Ivan, αν και εμείς είχαμε διατυπώσει ένσταση, περισσότερο από την σκοπιά του ίδιου και λιγότερο από την σκοπιά του ΗΡΑΚΛΗ. Οι εξελίξεις μας πρόλαβαν λοιπόν, κρίναμε όμως σκόπιμο να "ανεβάσουμε" χωρίς αλλαγές το κείμενο, για λόγους αρχών. Έτσι για να γνωριζόμαστε καλύτερα ...

 

 

Ο επόμενος ...; (16/08/07 23:00)

Σε κάθε περίπτωση νομίζουμε πως το σκεπτικό που λέει "να βρούμε άμεσα προπονητή, γιατί είμαστε μια εβδομάδα πριν την έναρξη και το διάστημα αυτό είναι κρίσιμο", ΔΕΝ είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. Το πρωτάθλημα είναι ένας ΜΑΚΡΥΥΥΥΥΣ δρόμος και τον προπονητή τον επιλέγεις για να υλοποιήσει τους στόχους σου μετά από 30 αγωνιστικές. Σήμερα είμαστε ακόμη στην αρχή και αξίζει να ψάξεις για ότι καλύτερο, χωρίς τον χρονικό περιορισμό των ... 24 ωρών.

 

Ποιος ΠΡΕΠΕΙ να είναι ο επόμενος προπονητής ...

Κάποιος που θα ξέρει το τόπι καλά, θα έχει μια αξιόλογη προσωπικότητα και θα έχει όρεξη και διάθεση να βγάλει το κάρο από την λάσπη. (Ένας κ. Λίνεν είναι το όνειρο μας)

Ποιος ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να είναι ο επόμενος προπονητής ...

Κάποιος που θα είναι "μάλιστα κύριε, ότι πείτε εσείς". Έχει και πάλι δίκιο ο κ. Μπέος που λέει (στο Metropolis radio 16/8) πως ο κ. Μπουμπένκο δεν πρέπει να είναι ο επόμενος, γιατί ξέρει πολύ καλά πως όλοι θα νομίζουμε πως είναι πιόνι του και αυτό δεν θα είναι καλό για κανέναν. Γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν άδικο και για τον κ. Μπέο και για τον κ. Μπουμπένκο ή μήπως όχι;

και σίγουρα όχι ο Ivan ...

γιατί οι καιροί δεν θα το βοηθήσουν (για τρίτη φορά) να δείξει τι αξίζει δουλεύοντας με τις συνθήκες που πρέπει να δουλεύει ένας κανονικός προπονητής σε μια κανονική ομάδα. Δεν βρήκαμε χρόνο να το γράψουμε την εποχή που με (άκομψο τρόπο) απομακρύνθηκε από την ομάδα, αλλά να που μας δίνετε η ευκαιρία να το κάνουμε τώρα. Ivan, μπορεί να πικράθηκες που δεν σου έδωσαν την ευκαιρία να δείξεις τι αξίζεις, αλλά μπορεί να είναι και καλύτερα για σένα. Οι συνθήκες ακόμη δεν είναι οι κατάλληλες για να δουλέψεις και να δείξεις την όποια αξία έχεις. Άλλωστε εμείς σε θεωρούμε έναν από μας και πιστεύουμε πως ο χρόνος θα σε ξαναφέρει στον πάγκο της ομάδας, ελπίζουμε σε καλύτερες στιγμές (πάντως όχι τώρα ...)

 

 

Για γέλια και για κλάματα ... (16/08/07 23:00)

 

 

Άντρες με παντελόνια, αλλά και "αδελφές νοσοκόμες με μουστάκι", εύσωμοι κύριοι, ψηλοί κύριοι, "χοντρούληδες", "αγαπούλες", πανέρια, "εγώ δεν άκουσα τίποτα" και άλλα φαιδρά.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ, Αντώνη Ρέμο και όλοι οι Ηρακληδείς που είστε εκεί. ΓΕΛΑΝΕ μαζί μας ακόμη και στην Ουγκάντα. "Σε τρία χρόνια ο Ηρακλής θα πάει για μεγάλα πράγματα". Ναι, αλλά σήμερα, γελάνε μαζί μας ακόμη ... και τα δοκάρια στη Μίκρα. Εμείς δεν μπορούμε να ξέρουμε (και δεν μας νοιάζει και πολύ) ποιος είναι πιο φαιδρός από τους φαιδρούς. Είναι όμως ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ όλα αυτά να συμβαίνουν στην ομάδα που λέγετε ΗΡΑΚΛΗΣ. Εσύ δηλαδή αγαπητέ Μπάμπη Ξανθόπουλε, (ο ενικός και η οικειότητα είναι γιατί σε νιώθουμε αδερφό μας),  πως νιώθεις με όλα αυτά; Βάλτε ένα τέλος και πάμε μπροστά...

Εμείς συνεχίζουμε να στηρίζουμε την προσπάθεια που ξεκίνησε ο Αντώνης Ρέμος και η ομάδα που βρίσκεται δίπλα του. Απόδειξη πως το Σάββατο, όχι μόνο θα είμαστε στο γήπεδο, αλλά θα αγοράσουμε (επιτέλους) και τα διαρκείας μας (δεν μπορέσαμε ως τώρα για απλούς πρακτικούς λόγους), κόντρα σε άσχημα αποτελέσματα και κόντρα σε φαιδρότητες σαν αυτές που συμβαίνουν από χτες.

προς κ. Μπέο : η προσφορά σας είναι ευπρόσδεκτη και θα εκτιμηθεί ανάλογα όταν έλθει η στιγμή. Όμως έχετε δίκιο όταν λέτε (στο Metropolis radio 16/8) "δεν θέλω να γίνετε ο ΗΡΑΚΛΗΣ αρνητικό πρωτοσέλιδο εξαιτίας της συμπεριφοράς μου",  αρκεί να το θυμάστε και όταν είστε εκτός αέρα.

 

Βοήθα Παναγιά ... (15/08/07 02:30)

 

 

 

 

 

 

Όταν μιλούν οι τεχνικοί ... (10/08/07 05:40)

Είχαμε την χαρά αυτές τις μέρες να ακούσαμε ή να διαβάσαμε τους τεχνικούς μας, σε ποδόσφαιρο, Volley, waterpolo. Τι είπαν; Ιδού :

 

Βαγγέλης Βλάχος (στον Extraspor, και στο Goalday.gr) :

Μεταγραφές από το... πανέρι  και συνεχίζει ...

Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση που περνάμε, καθώς οι μεταγραφές πραγματοποιούνται μέσω DVD, πράγμα που εγώ σιχαίνομαι. Εξετάζουμε έναν ποδοσφαιριστή και αν μας δείξει καλά στοιχεία στη συνέχεια προσπαθούμε μέσω γνωστών να βγάλουμε ένα συμπέρασμα πριν έρθει στη Θεσσαλονίκη. Ότι έμεινε στο... πανέρι, έπρεπε να το πάρει ο Ηρακλής. Τις περισσότερες φορές οι παίκτες αυτοί είναι ανέτοιμοι, με αποτέλεσμα να χρειάζεται ένα χρονικό διάστημα μέχρι να φτάσουν στο επιθυμητό σημείο. Πάντως να είστε σίγουροι πως κάποια στιγμή θα μιλήσω για κάθε παίκτη ξεχωριστά. Και γι' αυτούς που ήρθαν και γι αυτούς που δεν ήρθαν ...

Τι εννοεί ο ποιητής; ... Άντε να μιλήσει να μάθουμε και μείς...

Τη θυμάμαι αυτή τη δήλωση*, αλλά εγώ ούτε μπορώ ούτε και θέλω να τη δεχτώ. Από μικρός έχω μάθει να είμαι μαχητής και αυτό προσπαθώ να περάσω και στους παίκτες. Έχω βάλει ένα στοίχημα με τον εαυτό μου φέτος και θέλω να το κερδίσω, ενώ στους ποδοσφαιριστές λέω καθημερινά πως στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν μικρές και μεγάλες ομάδες. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου, προκειμένου να αποκτήσει ο Ηρακλής τη χαμένη του αίγλη

* Εννοεί την δήλωση του Αντώνη Ρέμου : "βασικός στόχος της ομάδας φέτος είναι η σωτηρία".

Αυτά από τον κ. Βλάχο. Όσο για το πανέρι, εμάς δεν μας χαλάει. Η ομάδα βρέθηκε σε μια κατάσταση που έμοιαζε να μην έχει γυρισμό. Φτιάχνετε από την αρχή, μα εντελώς από την αρχή, και ασφαλώς πρέπει να φτιαχτεί και με λίγα χρήματα. Αυτό το περιμέναμε να γίνει έτσι. Προς τι λοιπόν αυτές οι αναφορές στα ... πανέρια; Θα ανεβάσουν μήπως το ηθικό των παικτών, το δικό μας ή των διοικούντων; Δεν θέλουμε να μας τους βαφτίσεις, κ. Βλάχο, ούτε παιχταράδες, ούτε ιππικό. Αλλά μάλλον δεν χρειάζονται και χαρακτηρισμοί "από το πανέρι" και σίγουρα όχι φόρα παρτίδα.

Το απόγευμα στην Κοζάνη πάντως, μαζί σου θα είμαστε ...

 

 Οι δηλώσεις των άλλων, αύριο ...

 

 

Ροδάκινα και ρεβανί ... (10/08/07 04:50)

(ροδάκινα για όσους κάνουν δίαιτα, ρεβανί για ... μας)

Ένα καλό φιλικό δίνει αύριο η ομάδα με την νεοφώτιστη Βέροια. Το δίνει βέβαια στην Κοζάνη, (λόγω έργων στο γήπεδο της) αλλά αυτό δεν θα σταθεί εμπόδιο να δούμε και μείς, για πρώτη φορά στη νέα περίοδο την ομάδα μας. Ανυπομονούμε ...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αρχική

 

Γενική
Συνέλευση Γ.Σ.

 

Δείτε την τελική  βαθμολογία ποδοσφαίρου για την περίοδο 2006-2007 με τον μοναδικό τρόπο

 του iraklisfc.gr

 

Διαβάστε προηγούμενα κείμενα

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ VOLLEY 2007

 

ΙΟΥΛΙΟΣ 2007

ΙΟΥΝΙΟΣ 2007

ΜΑΪΟΣ 2007

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2007

ΜΑΡΤΙΟΣ 2007

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2007

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2007

Volley Final 8

 

Κακίες

 

Επικοινωνήστε ΕΥΚΟΛΑ και ΑΜΕΣΑ μαζί μας. Στείλτε μας

απόψεις & σχόλια

 

Email : iraklisfc@gmail.com

 

Επισκεφθείτε το

forum

του www.iraklisfc.gr

 

Γήπεδο στον Ηρακλή...

Ψηφίστε online